Stoppen met Roken…? Breek met de peuk!

Binnen 12 weken rookvrij door:G:\NL Actief\SMR\visaul-vuist.jpg

  • Start-afspraak binnen 1 week
  • Week 1: individueel intakegesprek
  • Week 2: individuele uitleg werkboek
  • 3 individuele trainingsafspraken
  • Week 3-12: 10 groepsgesprekken gecombineerd met 10 trainingen 
  • Optioneel gebruik van hulpmiddelen
  • Professioneel werkboek
  • Wij blijven je ook na 12 weken begeleiden 

 

Voorgoed stoppen met roken was nog nooit zo makkelijk

Je hoort veel over ontwenningsverschijnselen, als je stopt met roken. En dat het heel moeilijk zou zijn om daar iets aan te doen. 

Ontwenningsverschijnselen zijn er inderdaad. Je lichaam is nu eenmaal gewend aan een regelmatige dosis nicotine. Maar laat je niet bang maken: die verschijnselen zijn al na een paar dagen grotendeels en soms helemaal verdwenen. 

En om het nog makkelijker te maken, zorgt Top Balance voor prettige afleiding. Wij combineren het ‘Stoppen Met Roken’ namelijk met een beweegprogramma, voedingsadvies en ontspanning. Dat alles onder begeleiding van je persoonlijke rookstopcoach.

Houd je lichaamsgewicht onder controle

Rokers die graag willen stoppen, zijn vaak bang om dik te worden. Dikker worden als je stopt, is een normaal proces. Met het Stoppen Met Roken-programma van Top Balance hebben wij daar iets op gevonden: gezond eten en gezond bewegen met ons leefstijlprogramma. Hoeveel je beweegt en hoe gezond je wilt eten en leven, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wij helpen je daarbij!

Bijna geen bijeffecten

Hoofdpijn door het stoppen, knorrig zijn, uitvluchten zoeken om toch maar een sigaretje op te steken. Dat zijn zo de bijeffecten van stoppen. Met steun van je rookstopcoach en de andere stoppers worden de bijeffecten veel lichter. Sommige stoppers zeggen zelfs: “Ja, in het begin had ik er wel even last van, maar dat is eigenlijk zo voorbij.” 

En als het toch moeilijk wordt, zorgen wij ervoor dat je medicijnen of hulpmiddelen krijgt, die de trek in een sigaret verkleinen.

Vergoed door de meeste zorgverzekeraars 

Het stoppen met rokenprogramma van Body&Mind kost € 385 (exclusief de kosten van het sporten). Er is een grote kans, dat je dat bedrag niet (volledig) zelf hoeft te betalen. De meest zorgverzekeraars vergoeden ons programma namelijk ook in 2018 geheel of voor een deel, vanuit de basisverzekering.

Waarom? Het programma en de Body&Mind-rookstopcoaches zijn geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister stoppen met roken en erkend door de meeste zorgverzekeraars.
Het stoppen met rokenprogramma van Body&Mind is ontwikkeld door psycholoog Roos Blom. Zij heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het begeleiden van stoppers.

Het programma wordt verder ondersteund door de bekende longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker.

Ja, ik wil stoppen met roken!

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

G:\NL Actief\SMR\2 handen met peuk.png

Care for Balance Programma voor Vrouwen in de Overgang

Speciaal voor vrouwen in de overgang heeft Top Balance momenteel het Care for Balance programma. Dit 6-weekse programma is erop...

Lees meer

Spierversterking vermindert klachten bij artrose

Sterke spieren geven meer steun aan de gewrichten, waardoor de pijn afneemt. Regelmatig bewegen verbetert ook de conditie en helpt om overgewicht kwijt te kraken.

Lees meer
Meer nieuws
Susan Stijnen - 37 jaar*

" ‘Ik sport al ruim 3 jaar met grote tevredenheid 2 keer in de week bij Topbalance'*"

Susan Stijnen - 37 jaar*
Ineke Moers*

"Ik ben nu 3 maanden bezig en ben er zelf verrast over, dat ik er niet tegenop om een half uur intensief te bewegen*"

Ineke Moers*
Kim Jongen – 28 jaar *

"De oefeningen zijn meteen gericht op probleemgebieden*"

Kim Jongen – 28 jaar *
Lieke en Marijke*

"Wij hebben diverse sportscholen uitgeprobeerrd zonder resultaat. Bij Top Balance zijn we nu vooral in centimeters afgevallen*"

Lieke en Marijke*
Marja Daemen - 52 jaar *

"Top Balance is het instituut voor de drukbezette vrouw die 2 halve uurtjes per week (that’s all !) aan haar figuur wil werken*"

Marja Daemen - 52 jaar *
Melissa Rademakers*

"De gesprekken met Monique gaven mij zelfvertrouwen op het gebied van afvallen!*"

Melissa Rademakers*
Ineke*

"Vandaag is het ongeveer 3 maanden geleden dat ik begon en heb ik twee gaatjes in mijn riem erbij moeten maken!*"

Ineke*
Lise Heijnen*

"Monique heeft me geleerd naar het ‘positieve’ te kijken*"

Lise Heijnen*
Thea Kuchnio*

"In de warme cabine lijken de oefeningen op de een of andere manier gemakkelijker te gaan!*"

Thea Kuchnio*
Wendy*

"Ik ben tevreden over de resultaten.. alle kleding zit net dat stukje beter*"

Wendy*

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.