Lise Heijnen*

In augustus 2013 heb ik besloten te gaan sporten bij Top Balance. Ik wilde graag afvallen en dit ook volhouden. De sfeer bij Top Balance sprak mij meteen aan. Er hangt een relaxte sfeer, heel anders dan in een sportschool. De begeleiding bevalt mij uitstekend. Ik vind het prettig dat je tijdens het sporten hulp kunt krijgen wanneer je wilt, maar dat je ook zelf je gang kunt gaan.

Het 2 x per week plannen van sportafspraken stimuleert mij om te gaan en vol te houden. Ik plan altijd zo ver mogelijk naar voren ik heb ervaren dat die stok achter de deur mij enorm helpt. De oefeningen zijn afwisselend, als er een keer een minder leuke oefening tussen zit is die oefening ook zo weer klaar en komt er een oefening die makkelijker gaat of leuker is.

Ook maak ik gebruik van de voeding- en gewichtsbegeleiding van consulente Monique Dill. Ik word gewogen en er wordt gesproken over gezonde voeding. Ik heb al van alles geprobeerd om af te vallen, maar ik hoor van Monique elke keer weer nieuwe dingen en ze leert me anders kijken naar eten. Waar ze erg goed in is, dat is het ‘positieve’ benoemen.

Laten zien welke stappen je neemt, wat je al allemaal beter doet. Terwijl ik gewend ben om juist naar het negatieve te kijken; te veel gesnoept; niet goed mijn best gedaan; te veel opgeschept. Door die positieve benadering blijf ik enthousiast en trots op mezelf en geef ik minder snel op. In combinatie met het sporten bij Top Balance ben ik op de goede weg. Ik vind het fijn dat ik besloten heb om gezonder te gaan leven en door de begeleiding houd ik dit langer vol dan als ik het alleen had geprobeerd. Ik heb nu het gevoel dat ik het niet probeer, maar echt doe!

Lise Heijnen 

 

*Zie onze disclaimer voor onze werkwijze

 

 

Back in Balance corona veilig

Bij Back in Balance hechten wij veel waarde aan jouw gezondheid. Daarom hanteren de volgende noodzakelijke maatregelen, Soci...

Lees meer

Thuis trainen met jouw persoonlijke 'online' programma

Lukt het je een keer niet om bij ons in de studio te komen trainen? Middels onze eigen 'Shapeview' trainings-App kun je...

Lees meer
Meer nieuws
Susan Stijnen - 37 jaar*

" ‘Ik sport al ruim 3 jaar met grote tevredenheid 2 keer in de week bij Topbalance'*"

Susan Stijnen - 37 jaar*
Ineke Moers*

"Ik ben nu 3 maanden bezig en ben er zelf verrast over, dat ik er niet tegenop om een half uur intensief te bewegen*"

Ineke Moers*
Kim Jongen – 28 jaar *

"De oefeningen zijn meteen gericht op probleemgebieden*"

Kim Jongen – 28 jaar *
Lieke en Marijke*

"Wij hebben diverse sportscholen uitgeprobeerrd zonder resultaat. Bij Top Balance zijn we nu vooral in centimeters afgevallen*"

Lieke en Marijke*
Marja Daemen - 52 jaar *

"Top Balance is het instituut voor de drukbezette vrouw die 2 halve uurtjes per week (that’s all !) aan haar figuur wil werken*"

Marja Daemen - 52 jaar *
Melissa Rademakers*

"De gesprekken met Monique gaven mij zelfvertrouwen op het gebied van afvallen!*"

Melissa Rademakers*
Ineke*

"Vandaag is het ongeveer 3 maanden geleden dat ik begon en heb ik twee gaatjes in mijn riem erbij moeten maken!*"

Ineke*
Lise Heijnen*

"Monique heeft me geleerd naar het ‘positieve’ te kijken*"

Lise Heijnen*
Thea Kuchnio*

"In de warme cabine lijken de oefeningen op de een of andere manier gemakkelijker te gaan!*"

Thea Kuchnio*
Wendy*

"Ik ben tevreden over de resultaten.. alle kleding zit net dat stukje beter*"

Wendy*