Marja Daemen - 52 jaar *

Via een social-deal aanbieding kwam ik begin deze zomer bij Top Balance terecht. Meteen viel me de relaxte atmosfeer op bij binnenkomst, de ruimte waarin de warmtecabines staan is met veel oog voor detail ingericht.

Er volgde een prettig intakegesprek waarbij mijn doelstellingen voor wat betreft mijn gewicht en het sporten werden besproken. Heel duidelijk en eerlijk werd mij verteld wat ik van Top-Balance mocht verwachten en natuurlijk wat ik er zelf voor moest doen om mijn streefgewicht te bereiken.

Na deze intake ging ik meteen “aan de slag” in de warmte-cabine onder begeleiding van een van de beweegconsulenten. De oefeningen voelden goed in de aangename warmte. De dag erna had ik geen last van spierpijn, iets waar ik met mijn fybromyalgie-klachten bang voor was. Ik was enthousiast en ging trouw 2 keer per week volgens afspraak sporten.

Het resultaat mag er na 3 maanden sporten wezen: in totaal heb ik 50 cm over mijn lichaam afgenomen en 6 kg in gewicht. Ik heb dan ook niet geaarzeld om mijn Social-deal aanbieding na deze 3 maanden te committeren voor een langere periode. Met een reeks nieuwe oefeningen toegespitst op mijn probleemzones en onder de enthousiaste en vooral stimulerende begeleiding van de leuke dames is het prettig sporten bij Top Balance.

Ik kan het in elk geval iedereen aanraden; het resultaat mag er wezen, de sfeer is prima, er wordt veel gelachen, de beweegconsulenten zijn super aardig! Het feit dat elke volgende afspraak met je gepland wordt zorgt ervoor dat je daadwerkelijk gaat, en als beloning voor je inspanningen mag je nadien lekker ontspannen in de ozon-cabine. Top Balance is het instituut voor de drukbezette vrouw die 2 halve uurtjes per week (that’s all !) aan haar figuur wil werken in een relaxte omgeving onder deskundige en lieve begeleiding. Niet langer twijfelen, maar doen! 

 

*Top Balance doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Back in Balance corona veilig

Bij Back in Balance hechten wij veel waarde aan jouw gezondheid. Daarom hanteren de volgende noodzakelijke maatregelen, Soci...

Lees meer

Thuis trainen met jouw persoonlijke 'online' programma

Lukt het je een keer niet om bij ons in de studio te komen trainen? Middels onze eigen 'Shapeview' trainings-App kun je...

Lees meer
Meer nieuws
Susan Stijnen - 37 jaar*

" ‘Ik sport al ruim 3 jaar met grote tevredenheid 2 keer in de week bij Topbalance'*"

Susan Stijnen - 37 jaar*
Ineke Moers*

"Ik ben nu 3 maanden bezig en ben er zelf verrast over, dat ik er niet tegenop om een half uur intensief te bewegen*"

Ineke Moers*
Kim Jongen – 28 jaar *

"De oefeningen zijn meteen gericht op probleemgebieden*"

Kim Jongen – 28 jaar *
Lieke en Marijke*

"Wij hebben diverse sportscholen uitgeprobeerrd zonder resultaat. Bij Top Balance zijn we nu vooral in centimeters afgevallen*"

Lieke en Marijke*
Marja Daemen - 52 jaar *

"Top Balance is het instituut voor de drukbezette vrouw die 2 halve uurtjes per week (that’s all !) aan haar figuur wil werken*"

Marja Daemen - 52 jaar *
Melissa Rademakers*

"De gesprekken met Monique gaven mij zelfvertrouwen op het gebied van afvallen!*"

Melissa Rademakers*
Ineke*

"Vandaag is het ongeveer 3 maanden geleden dat ik begon en heb ik twee gaatjes in mijn riem erbij moeten maken!*"

Ineke*
Lise Heijnen*

"Monique heeft me geleerd naar het ‘positieve’ te kijken*"

Lise Heijnen*
Thea Kuchnio*

"In de warme cabine lijken de oefeningen op de een of andere manier gemakkelijker te gaan!*"

Thea Kuchnio*
Wendy*

"Ik ben tevreden over de resultaten.. alle kleding zit net dat stukje beter*"

Wendy*